Cantonament în Antalya cu prima echipă a Concordiei

Concordia Chiajna a plecat vineri în Turcia pentru primul cantonament din 2014, cartierul general al vulturilor fiind hotelul Titanic din Antalya.

Fotbaliștii Chiajnei au efectuat primul antrenament în Turcia imediat după sosirea la destinație, pe unul din terenurile de antrenament ale hotelului la care sînt cantonați. Chiar dacă au avut parte de un drum obositor, preparatorii fizici, Roberto de Filippis și Diego Zizzou, nu au avut milă de Melinte și Comp. care au intrat, după 15 minute de alergări și exerciții specifice, și pe mîna tehnicianului Ionuț Chirilă.

Condițiile meteo nu sunt nici în Turcia foarte bune, dar nu se compară cu fenomenele extreme din țară, unde ninsoarea și viscolul au pus stăpânire pe întreaga Muntenie. Primele antrenamente s-au desfășurat pe ploaie, la o temperatură de aproximativ 12 grade.

Așa după cum am anunțat deja, din lotul lui Ionuț Chirilă pentru începutul anului 2014 face parte și mijlocașul de aproape 16 ani Ovidiu Marin, pentru care acțiunea din Turcia reprezintă primul cantonament împreună cu echipa de seniori.

Iată lotul deplasat de Ionuț Chirilă în Antalya:

Portari
Rîmniceanu, Cobrea, Dobrescu
Fundaşi
Melinte, Savin, Creţu, Leca, Ioniţă, Bucurică, Neagu, Apostol, Bambara, Dima, Albu, Calu
Mijlocaşi
Pencea, Da Costa Orlando, Ispir, Coşereanu, Onduku, Papasterioanos, Serediuc, Zuluf, Strătilă, Purece, Roşu, Ove Marin
Atacanţi
Welington, Florea, Militaru, Ganea, Mitea, Răsdan, Zaharia

Lasă un răspuns