Două pase decisive! Concordia a revenit cu Progresul de la 0-2

Concordia Chiajna a debutat pe teren propriu, în noul sezon al campionatului rezervat juniorilor născuți în anul 1998. Prima adversară pe sinteticul de la Roșu a fost Progresul și meciul nu a fost deloc lipsit de emoții pentru gazde, mai ales că prima repriză a părut una încă de vacanță.

Cea mai mare ocazie pentru Concordia i-a avut în prim plan pe Cristian Flisc și Ove Marin, însă apărarea bancară nu a putut fi depășită de cele două șuturi consecutive. Progresul a avut o atitudine ceva mai serioasă și a reușit să deschidă scorul după o lovitură de la colțul terenului, când Adrian Neacșu s-a înălțat singur în careu și a trimis o boltă cu capul sub transversală. Chiar dacă Zincă s-a aflat aproape de linia porții, mingea și-a urmat traiectoria perfectă și a intrat în plasă.

Gazdele au revenit în ofensivă, însă acțiunile Concordiei au fost cam haotice, mizându-se aproape exclusiv pe lansări către extreme. Rezultatul nu s-a mai modificat până la pauză, însă nici începutul reprizei secunde nu a fost favorabil formației din Chiajna.

Prima acțiune mai limpede l-a pus pe Flisc în poziție de finalizare, însă lobul atacantului a fost o idee prea scurt și Neacșu a respins de pe linia porții, când mingea mai avea câțiva centimetri pentru a intra toată în poartă.

Mai mult, peste câteva minute, oaspeții au dat lovitura prin Georgescu. Scăpat singur pe dreapta mijlocașul a pătruns în careu și a finalizat pe lângă Zincă. Partida părea încheiată pentru gazde, însă norocul s-a schimbat după jumătatea reprizei secunde.

Două pase decisive în dreptul lui Ove Marin, un hattrick în contul lui Cristian Flisc, dar și o eliminare din tabăra Progresului, au contribuit la răsturnare situației de pe tabelă, după ce nici cei mai optimiști dintre susținătorii gazdelor nu mai credeau în victorie. Flisc a marcat primele două goluri cu șuturi lobate, poate pentru a trece peste ratarea primei execuții, iar golul victoriei l-a înscris după ce a scos un adversar din joc, cu un șut de la 12 metri.

Partida a fost condusă de o brigadă formată din Silviu Nicolae, Sergiu Mălureanu și Robert Anghel.

Concordia Chiajna: Zincă – Gălățeanu, Simion, Dragomir, Ioniță – Pecilă, Maxim, D. Gheorghe, R. Petre, Ove Marin, Flisc
Rezerve: Slave, Stanciu, Constantin, Spînu

Progresul: Dumitrel – Neacșu, S. Alexandru, Domenteanu, Georgescu, Al. Nedelcu, Matache, Varga, Anton, Boboc, Cîrdeiu
Rezerve: C. Radu, O. Nedelcu, Bărbălău, Curt, Petculescu

 

Lasă un răspuns