Ove Marin, gol de la 40 de metri! Concordia – CSS 1 Pajura 8-0

Concordia Chiajna a primit, miercuri dimineață, vizita ultimei clasate din seria 1 a campionatului rezervat juniorilor C, CSS 1 Pajura. Meciul nu prea avut istoric, gazdele obținând victoria cu un categoric 8-0.

Dacă pe teren diferența dintre cele două echipe a fost evidentă încă din primele minute, echilibrul de pe tabelă a fost rupt destul de târziu, în minutul 20, când Ovidiu Marin a șutat de la 40 de metri peste portarul Ionuț Marin, ieșit mult prea îndrăzneț dintre buturi. Practic, în același minut, decarul Concordiei a trimis o pasă în adâncime pentru Mitroi și scorul a devenit 2-0.

Până la pauză gazdele au mai punctat de trei ori prin Flisc, Ove Marin (primul său gol cu capul) și Daniel Gheorghe. Căpitanul Concordiei  a marcat ultimul gol al reprizei cu poarta goală, după ce l-a depășit în dribling pe goalkeeperul din Pajura, repetând același procedeu pe finalul meciului, când a stabilit și rezultatul partidei.  De altfel, toți cei patru marcatori ai Concordiei și-au trecut în cont câte o dublă, celelalte goluri din repriza secundă avându-i ca autori pe Mitroi și Flisc.

Într-o altă partidă disputată astăzi,  derby-ul dintre Dinamo și Steaua, liderul seriei a fost învins cu 2-1. Cătălin Mirea a deschis scorul în minutul 8, iar Cezar Trandafirescu a restabilit egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă transformată în minutul 26. Golul victoriei pentru Steaua a fost marcat de rezerva Constantin Similea (57), la câteva minute după ce a intrat pe teren, profitând de o minge bâlbâită de portarul gazdelor.

 

 

Lasă un răspuns