JUNIORI C Concordia Chiajna a învins cu 3-1 pe Juventus

Concordia Chiajna și Juventus s-au întâlnit marți la Roșu într-o partidă contând pentru etapa a 20-a din campionatul rezervat juniorilor C.

Juventus a început mai bine jocul și a dominat primele 20 de minute, ratând și câteva ocazii mari de a deschide scorul. Gazdele au preluat apoi inițiativa și Flisc a trimis o pasă la portar dintr-o situație ideală. Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize i-a aparținut lui Ovidiu Marin (31), decarul Concordiei lovind transversala dintr-o lovitură liberă de la 17 metri.

Partea secundă a început de la 0-0, însă gazdele au reușit să deschidă repede scorul prin Flisc, la patru minute de la reluare. N-au trecut mai mult de trei minute și atacantul și-a trecut în cont dubla, fiind lansat perfect în careu de Ovidiu Marin, cu o pasă dintre trei adversari.

Tot Ovidiu Marin s-a aflat la serviciu și la ultima reușită a Concordiei, Florin Mitroi ducând scorul la 3-0, cu un șut din unghi.

Juventus a marcat pe final golul de onoare, Iulian Cârstea reluând în plasă din 6 metri la o centrare de pe partea stângă.

Concordia Chiajna a acumulat 39 de puncte și se menține pe locul 7, în timp ce Juventus rămâne cu 33 de puncte pe locul 9.

Lasă un răspuns