OPTARII FAȚĂ-N FAȚĂ

Optarii celor două formații, Ovidiu Marin și Adrian Mitea, sunt jucători de ambele picioare, dar care preferă stângul. Cei doi sunt pasatori foarte buni și nu ezită să șuteze de la distanță. Posedă o viziune excelentă a jocului și sunt disciplinați tactic. Nu se ceartă și nu intră în altercații, iar în evoluția lor pe teren au mai mereu un zâmbet pe buze.

Chiar dacă Adrian Mitea este cu doi ani mai mare, Ove Marin e mai înalt cu 15 cm și încă nu s-a oprit din creștere. Poate și din acest motiv, evoluția lui în 2015 a fost afectată de probleme medicale, nu foarte grave, dar tratate cu neatenție acestea pot deveni serioase pentru o perioadă scurtă sau chiar medie de timp.

Dinamovistul este metronomul echipei antrenate de Lucian Mezei, de la el plecând, în general, construcția fazelor ofensive, în timp ce juniorul pregătit de Emil Ursu apare mereu în zona careului advers, fiind utilizat ca mijlocaș ofensiv și, în ultimul timp, vârf de atac, poziții din care fie finalizează, fie pasează decisiv. Mitea nu își permite să dribleze prea des, având în vedere rolul lui în echipă, ceea ce nu se poate spune despre Ove Marin, acțiunile acestuia cu mingea la picior făcând deseori deliciul spectatorilor.

În concluzie, Ovidiu Marin și Adrian Mitea au potențialul să devină în câțiva ani jucători emblematici pentru grupările la care sunt legitimați, mai ales că noile prevederi regulamentare, cu privire la Lista B, îi avantajează pe jucătorii crescuți în pepiniera clubului respectiv.

Ove Marin - Concordia Chiajna

Ove Marin a suferit o accidentare la antrenamentul de miercuri, dar se încearcă recuperarea până la ora meciului de sâmbătă

OVE MARIN

Data și locul nașterii: 29 iunie 1998, București
Primul club: Concordia Chiajna
Vârsta de la care practică fotbalul: 7 ani
Primul antrenor: Adrian Ranete
Antrenori care l-au influențat pozitiv: Ștefan Popa, Emil Ursu
Înălțime: 185 cm
Greutate: 70 kg
Jucător român preferat: Lucian Sânmărtean
Jucător străin preferat: Mario Gotze
Goluri marcate în acest sezon: 14
Meciuri la Concordia: aprox. 200
Meciuri în Liga 3: 5 oficiale, folosit în multe amicale
Meciuri prima echipă: 2 amicale
Monitorizat de scouteri din Germania și SUA, dorit în iarnă de Eugen Trică la Juventus București, în vederea constituirii lotului pentru Liga 2

 

 

Adrian Mitea - Concordia Chiajna

Căpitanul dinamovist din acest sezon a stat etapa trecută pentru patru galbene și e într-o formă foarte bună, astfel că prezența lui pe teren e certă.

ADRIAN MITEA

Data și locul nașterii: 14 martie 1996, Alexandria
Primul club: CSS Alexandria
Primul antrenor: Justinian Rizea
La Dinamo de la: 12 ani
Primul antrenor la Dinamo: Constantin Adrian Motroc
Alți antrenori cu influență pozitivă la Dinamo: Sorin Popescu, Ionel Augustin, Lucian Mezei
Înălțime: 170 cm
Greutate: 63 kg
Jucător român preferat: Cătălin Munteanu
Jucător străin preferat: Luka Modric

Goluri marcate în acest sezon: 12
Meciuri la Dinamo: aprox. 200
Meciri în Liga 3: 7 oficiale, folosit și în amicale
Selecții:  10 (U17), 5  (U18 – cu Finlanda, Ungaria, Cehia, Moldova, Japonia)
Monitorizat și testat de Austria Viena și CFR Cluj
Invitat la un stagiu de pregătire și jocuri la Academia Torquay United din Marea Britanie (clubul nu și-a dat acordul pentru plecarea în Anglia, motivul oficial fiind convocarea jucătorului la lotul național de tineret)

Lasă un răspuns