Sportul a întors rezultatul duelului cu Concordia în 4 minute

Sportul Studențesc a primit sâmbătă la Centrul Tehnic al FRF de la Buftea vizita Concordiei Chiajna pentru ultimul joc din 2012, contând pentru campionatul municipal de fotbal rezervat juniorilor născuți în anul 1998.

Partida a început extrem de prost pentru gazde, Concordia reușind să deschidă scorul chiar de la prima acțiune a jocului. Juniorii Sportului Studențesc au avut în continuare dificultăți și au avut nevoie de ceva timp pentru a se așeza în teren, răstimp în care oaspeții ar fi putut majora cu ușurință avantajul.

Către finalul primei reprize, gazdele au împins ostilitățile departe de propria poartă și au pus stăpânire pe mijlocul terenului, în condițiile în care defensiva a început să funcționeze la parametri normali, arătând că au resurse să revină pe tabelă.

Prima parte a reprizei secunde a aparținut aproape în totalitate formației din Regie, iar efortul colectiv făcut de juniorii Sportului avea să fie răsplătit cu aproximativ 20 de minute înainte de fluierul final, când într-un interval de doar patru minute gazdele au reușit să treacă în avantaj.

Concordia a încercat până la final să restabiliască măcar egalitatea și a ratat câteva ocazii importante. Mai întâi, Ovidiu Marin a trimis o pasă inteligentă peste defensiva Sportului Studențesc, însă portarul Ionuț Niculae a ieșit oportun la marginea careului și a blocat șutul de 2-2, iar în ultima secundă de joc, Flisc a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu la mingea centrată în fața porții de pe partea stângă. Astfel, Sporul Studențesc a obținut victoria într-un joc din care, după primele minute, părea că nu poate scoate mai nimic.

Sportul Studențesc: I. Nicolae – Totîlcă, R. Necula, R. Nicolae, Bourescu, Spînu, Goncearenco, A. Radu, Nan, Drăghici, Badea
Rezerve: M. Gheorghe – Dovleac, Ursescu, V. Stan
Antrenor: Gabriel Radu

Concordia Chiajna: Zincă – Gălățeanu, Simion, An. Constantin, Recilă, Ioniță, Mitroi, D. Gheorghe, Ciotea, Ov. Marin, Flisc
Rezerve: Slave, Bibinică, Vlase, Armeanca, R. Ilie, Stanciu
Antrenor: Nicolae Ruse

 

 

 

Lasă un răspuns