Un gol și-o bară în Rapid – Concordia 1-3

Ove Marin a jucat o oră în partida juniorilor A dintre Rapid și Concordia Chiajna, dar a avut o contribuție importantă la succesul formației ilfovene. Mijlocașul a înscris golul de 1-1, a trimis după câteva minute în bara laterală cu un șut de la 16 metri și a realizat câteva faze spectaculoase în ambele reprize. După ce Concordia a trecut în avantaj, Ove Marin a solicitat schimbarea, problemele de la piciorul stâng nefiind pe deplin rezolvate.

Concordia Chiajna își continuă cursa din postura de lider al clasamentului Seriei 8 din campionatul național al juniorilor A și după meciul cu Rapid disputat sâmbătă la Centrul Tehnic al FRF de la Buftea.

Rapid a pus probleme doar în prima repriză pe fondul unui joc previzibil al echipei antrenate de Emil Ursu, giuleștenii reușind chiar să deschidă scorul și să intre în avantaj la pauză.

În mod evident, tehnicianul Concordiei a pus ordine în jocul echipei sale în minutele de odihnă, astfel că, după pauză, oaspeții au devenit mult mai incisivi. Liderul a egalat repede prin golul înscris de Ove Marin cu un șut la colțul scurt din interiorul careului. Tot Ove Marin a fost aproape să își aducă echipa în avantaj cu un șut de la 16 metri care l-a învins pe Manea, dar portarul gazdelor a fost salvat de bara din dreapta. Scorul a devenit 2-1 în favoarea liderului după o cursă a lui Petrescu, prin mijlocul defensivei giuleștene, finalizată cu un șut plasat la colțul scurt.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit cu cinci minute înainte de fluierul final al centralului Horia Mladinovici după o acțiune a lui Flisc, centrarea mijlocașului fiind fructificată de Răducan.

Concordia Chiajna își conservă avantajul de patru puncte pe care îl deține în fața rivalei Dinamo și miercuri va primi vizita echipei Liceului Tehnologic Victor Frunză din Râmnicu Sărat.

În partida juniorilor B, Concordia Chiajna s-a impus cu scorul de 3-2.

 

RAPID JA: Manea – Săveanu, A. Vlad, R. Petre, Pilă, I. Stan, Rontea, Pleșa, Blezneac, Mihalache, Berechet
Rezerve: Stamate, Popescu, R. Mihai, Babei, Lazăr, Al. Dumitru,
Antrenor: Adrian Dumitru

CONCORDIA JA: Voicu – Ogică, Toma, Bolozan, Dragne, Zamfir, Ghidurea, Petrescu, Odobeanu, Ov. Marin, Stavarache
Rezerve: Mocanu, D. Ilie, Dura, G. Ion, Flisc, Răducan, Tîrnăcop
Antrenor: Emil Ursu

 

Lasă un răspuns